Ainekset
4 annosta
pätkä chiliä
pala purjoa
2 rkl inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
2 rkl öljyä
1 l Ramenlientä
100 g pinaattia
2 dl kypsiä kidneypapuja
2 rkl misotahnaa
suolaa
200 g nuudelia
1 dl paahdettuja
seesaminsiemeniä
Valmistus
noin 30 min
Hienonna chili sekä pese ja hienonna purjo. Kuori ja hienonna inkivääri, valkosipuli ja porkkana.
Kuullota öljyssä chili, inkivääri, valkosipuli, porkkana ja purjo. Lisää ramenliemi ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes porkkana on melkein kypsää.
Lisää keittoon pinaatti, kypsät pavut sekä misotahna. Tarkista maku ja lisää suolaa makusi mukaan. Ota kattila pois liedeltä ja anna hautua kannen alla hetki.
Kiehauta nuudeli ja valuta. Pane nuudelia keittokulhoihin ja kauho keittoa päälle.
Ripottele pinnalle runsaasti seesaminsiemeniä ja nauti.
VINKKI
Voit tarjota kuuman liemen, lisäkkeet ja tuliset mausteet erikseen. Näin kaikki
voivat sekoittaa kulhoon haluamansa maut.