Ainekset
4 annosta
2 rkl öljyä
1 pieni pala purjoa
1 pieni fenkoli
2 porkkanaa
100 g suppilovahveroita,
mustatorvisieniä tai siitakesieniä
viipaleina
suolaa
1 laakerinlehti
8 kokonaista maustepippuria
1 l Sienilientä
100 g babypinaattia
300 g tuoretta kirjolohta
½ dl tilliä hienonnettuna
Valmistus
noin 30 min
Huuhtele ja suikaloi purjo sekä fenkoli.
Kuori ja suikaloi porkkana.
Viipaloi tai hienonna sienet.
Suikaloi kirjolohi.
Kuullota öljyssä kasvikset ja sienet.
Mausta suolalla, lisää laakerinlehti ja maustepippurit.
Sekoita sieniliemi joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
Lisää pinaatti ja kirjolohisuikaleet ja anna hautua kannen alla muutama minuutti. Tarkista maku.
Lisää tilli juuri ennen tarjoilua ja nauti.