Ainekset
4 annosta
2 rkl öljyä
400 g naudan paistisuikaleita
tai minuuttisuikaleita
200 g herkkusieniä
1 sipuli
2 tl rouhittua viherpippuria
½ tl suolaa
2 tl Dijon-sinappia
4 dl Sienilientä
Lisäke:
200 g grillipaprikoita
tai 1 vihreä paprika
Valmistus
noin 40 min
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista lihat kolmessa erässä kauniin ruskeiksi.
Ruskista sienet ja lisää hienonnettu sipuli.
Lisää viherpippuri, suola, Dijon-sinappi ja ruskistetut lihasuikaleet. Sekoita joukkoon sieniliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10–15 minuuttia kunnes liha on kypsää.
Grillaa tai paista paprikat pannulla.
Nauti paprikoiden kera ja lisäkkeeksi sopii perunat, pasta tai riisi.