Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto

Ainekset

4 annosta

1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
4 perunaa
500 g kesäkurpitsaa
2 rkl öljyä

1 tl kuivattua timjamia
2 tl suolaa
8 dl Paahdettua kanalientä

200 g vuohenjuustoa
1 ruukku basilikaa
vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

noin 30 min

Kuori ja paloittele sipulit ja perunat.
Paloittele kesäkurpitsa.

Lämmitä öljy kattilassa ja kuullota kasvikset. Mausta timjamilla sekä suolalla ja kuullota vielä hetki.

Lisää kanaliemi, hauduta miedolla lämmöllä kasvikset täysin kypsäksi.

Viipaloi joukkoon vuohenjuusto ja basilikan lehdet. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa kanaliemellä.

Mausta pippurilla ja tarkista maku.
Nauti maalaisleivän kera.