Ainekset
4 annosta
1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
4 perunaa
500 g kesäkurpitsaa
2 rkl öljyä
1 tl kuivattua timjamia
2 tl suolaa
8 dl Paahdettua kanalientä
200 g vuohenjuustoa
1 ruukku basilikaa
vastajauhettua mustapippuria
Valmistus
noin 30 min
Kuori ja paloittele sipulit ja perunat.
Paloittele kesäkurpitsa.
Lämmitä öljy kattilassa ja kuullota kasvikset. Mausta timjamilla sekä suolalla ja kuullota vielä hetki.
Lisää kanaliemi, hauduta miedolla lämmöllä kasvikset täysin kypsäksi.
Viipaloi joukkoon vuohenjuusto ja basilikan lehdet. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa kanaliemellä.
Mausta pippurilla ja tarkista maku.
Nauti maalaisleivän kera.