Liemibaari Podcast

Viime kuukaudet olemme kärsineet kaikkien muiden tapaan erilaisista kokoontumisten ja tekemisen rajoituksista. Nämä rajoitukset ovat estäneet meitä osallistumasta messutapahtumiin, asiakastilaisuuksiin, maistatuksiin sekä muihin forumeihin joissa pystyisimme kohtaamaan juuri sinut. No, ajateltiin, että ei jäädä voivottelemaan asiaa joten pistettiin täällä Ylämyllyllä ääntä nauhalle jotta pääset kuulemaan ajatuksiamme sinulle sopivana hetkenä.

Tervetuloa siis LIEMIBAARIIN! Suolan liemeen tuo vaihtuvat vieraat joiden kanssa keskustelemme ruuasta, ruuanlaitosta, raaka-aineista, syömisestä, ravintoloista ja kaikesta mahdollisesta edellisiin liittyen tai liittymättä.
Tule viihtymään kanssamme – LIEMIBAARISSA ei tule valomerkkiä!

Podcast: Virva Lastosenmaa, Kiril Rainos ja Timo Melto

7. Virva Latostenmaa - Mäntymäen Luomutila

Liemibaarissa vieraana hyvinkääläisen Mäntymäen Luomutilan Virva Latostenmaa. Keskustelimme luomusta, luomukanananmunista, luomutilan arjesta sekä luomukanaliemestä. Kuulimme myös Mäntymäen tilan historiaa ja miten kaikki sai alkunsa. Liemibaarissa haastamme aina vieraamme painetehtävään ja kysymme heiltä liemiin käyttövinkkejä keittiöön. Totta kai haaste heitettiin myös Virvalle ja saimmekin häneltä loistavat käytännön vinkit luomukanaliemen käyttöön.

Timo Melto ja Ilkka Lääveri

6. Ilkka Lääveri - Ravintola Emo

Pakkasimme Liemibaari podcast -studion matkalaukkuun ja vierailimme Ravintola Emossa Helsingissä. Ravintoloitsija ja keittiöpäällikkö Ilkka Lääverin kanssa juteltiin ruuanlaitosta, ravintoloiden vallitsevaan tilanteeseen sopeutumisesta, ravintolaruoasta vähittäiskaupoissa, Huono Äiti -valmisruokien tuotekehitysprojektista ja keittämisestä yleensä.

ripe mikkola podcast

5. Risto "Ripe" Mikkola - Muutos ja tulevaisuus

Kokki, Kotipizza Groupin luova johtaja ja kehittelevä ruoanlaittaja Risto ”Ripe” Mikkola saapui vieraaksemme Liemibaariin. Jaksossa juttelemme hänen kanssaan ravintola-alan tulevaisuudesta, muutoksesta, keittämisestä ja tuotekehityksestä. Tule mukaan!

Juhani Häkkinen Master Chef

4. Master Chef kisailua ja kokkaamista rennolla otteella

Istutettiin 2020 MasterChef Suomi -kilpailija Juhani Häkkinen kanssamme Liemibaariin ja juttelimme MasterChef kisasta, kokkaamisesta, gastronomiasta ja ravintoloista.

maija silvennoinen

3. Keskustelua kasvisruoasta ja yrittämisestä

Keskustelemme ravintoloitsija ja keittiömestari Maija Silvennoisen kanssa kasvisruoasta ja yrittäjän arjesta. Lisäksi kuullaan hänen Jyväskylässä sijaitsevan Katriinan Kasvisravintolan tekemisen filosofiasta ja uusista tuulista. Tule mukaan!

Paitsi hyvää makua, nyt myös ääntä! LIEMIBAARI PODCAST

2. Tuotteet ja näkemys niiden takana

Käydään tuotteiden sielunelämä läpi. Johtoajatus, raaka-aineet ja lopputulema.

Paitsi hyvää makua, nyt myös ääntä! LIEMIBAARI PODCAST

1. Keittämön tarina ja tekemisen filosofia

Universumin ensimmäisessä Liemibaari podcast jaksossa perehdytään ideaan ja näkemykseen jolla Ylämyllyn keittämö sai alkunsa.