Ainekset
4 annosta
1 rkl öljyä
1 sipuli
200 g ruskeita herkkusieniä tai
muita tuoreita sieniä
pieni pala chiliä
2 rkl tomaattipyreetä
½ tl suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl Dijon-sinappia
5 dl Demi-glacea
400 g siskonmakkaroita
1 rkl öljyä
Valmistus
noin 30 min
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna sienet ja chili.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit, sienet ja chili.
Lisää tomaattipyree, suola sekä pippuri ja anna kiehahtaa. Lisää sinappi ja demi-glace.
Hauduta kastiketta 5 minuuttia.
Purista siskonmakkaroista nokareita pannulle ja ruskista ne öljyssä.
Lisää kastikkeeseen ja tarkista maku.
Nauti pastan, riisin, muusin tai parsakaalimuusin kera.