Kananpoikaa sitruuna-kermakastikkeessa

Ainekset

4 annosta

1 rkl öljyä
4 kananpojan rintafileetä
1 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa

8 valkosipulinkynttä
1 puntti vihreää parsaa
tai 200 g varsiparsakaalia
100 g kirsikkatomaatteja
4 dl Ö Kanakermaa

2 rkl raastettua sitruunankuorta
vastajauhettua valkopippuria

Valmistus

noin 30 min

Ota kananpojan rintafileet huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta.

Mausta fileet suolalla ja sitruunamehulla.

Kuori valkosipulinkynnet ja vihreät parsat.

Paista kananpojan rintafileet öljyssä kuumalla pannulla noin 4 minuuttia / puoli.

Lisää paistinpannulle valkosipulit, parsat tai parsakaalit ja kirsikkatomaatit.

Anna ruskistua hieman.

Lisää pannulle kanakerma ja anna kiehahtaa. Mausta kastike sitruunankuorella ja suolalla.

Tarkista maku ja nauti perunoiden tai riisin kera.